Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Er kan geen enkel recht aan ontleend worden en is mits niet verkocht. Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten & Schepen VOF is niet aansprakelijk voor schade die als gevolg van de onjuistheid of onvolledigheid van de informatie zou kunnen ontstaan of welke het gevolg is van gebruik door derden van deze informatie. U dient zelf na te gaan of het vaartuig waar u interesse in heeft / koopt toegelaten is op de wateren waar u deze wil gaan gebruiken.

De gegevens van de schepen en jachten zijn in goed vertrouwen weergegeven maar worden niet gegarandeerd en kunnen niet worden gebruikt voor contracten.

Informatie verzonden aan Doeve Makelaars & Taxateurs Jachten en Schepen VOF via het internet of e-mail of deze website is niet beveiligd.

Deze website is met de meest mogelijke zorgvuldigheid gebouwd en vanuit het Nederlands vertaald naar andere talen. In geval van mogelijk verschillen in teksten, prevaleren de teksten in de Nederlandse taal.