Skip to main content

Ex-Beroepsschepen Te Koop

Ex-beroepsschepen kopen, verkopen, taxeren of registreren

Wilt u een ex-beroepsschip kopen of verkopen? Profiteer nu van onze ervaring en ons uitgebreide internationale netwerk. Doeve Makelaars en Taxateurs is een erkende en gecertificeerde scheepsmakelaar met een ruim aanbod van ex-beroepsschepen. We staan u graag bij bij alle zaken rondom het aankoop- of verkoopproces van boten.

Bekijk het actuele aanbod ex-beroepsschepen

In ons actuele aanbod kunt u zoeken op recent aangeboden ex-beroepsschepen, prijs, lengte en bouwjaar. Heeft u interesse in een van onze aangeboden ex-beroepsboten die te koop zijn of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ex-beroepsschepen te koop

Op onze website vindt u een ruim aanbod van ex-beroepsschepen, zoals sleepboten, voormalig-patrouilleschepen, varende woonschepen en voormalige charterschepen en charterschepen alsmede voormalige vrachtschepen. Ook vindt u onder meer te koop zijnde Tjalken, Klippers, Luxe Motoren, Kotters, Steilstevens, Skûtsjes, Beurtmotoren en Beurtvaarders op onze website.

Typen van ex-beroepsboten en voormalige werkschepen die wij regelmatig in ons aanbod hebben zijn onder meer: patrouilleschepen, schottelboten, sleepboten, werkschepen, Drijvende werktuigen directie vaartuigen, Damen, KOF tjalk, Steilsteven, Katwijker, dag passagiers schepen, hotel schepen, vaar/fiets vakantie schepen, charter schepen, Tjalk, Klipper, Schoener, Aak, Kotter, Galjas, Hagenaar, Rietaak, Stevenaak, IJsselaak, Zeilklipper, Motortjalk, Zeiltjalk, Hasselter aak, Bolpraam, Boltjalk, Zeetjalk, Groninger tjalk, Friese Tjalk, Hollandse Tjalk, Paviljoentjalk, Praam, Bolschip, Oostzeetjalk, Skûtsje, tweemast Klipper, Zeeuwse Klipper, Klipperaak, Friese Maatkast, Kraak, Beurtmotor, Beurtvaarder, Westlander, Motorwestlander, Luxe Motor, Wad en Sontvaarder, Spits, motorspits, Amsterdammer, Opduwer, Vlet, Langedijker.

De aanschaf van een boot is een complex proces waarbij u met diverse zaken rekening moet houden. Doeve Makelaars en Taxateurs is sinds 1972 actief als Jacht en Schepenmakelaar en ondersteunt u graag bij de aankoop van een boot en bijbehorende zaken.

Meer informatie over schip kopen

Ex-beroepsschepen verkopen

Heeft u een ex-beroepsschip dat u wilt verkopen? Maak gebruik van ons internationale netwerk voor de verkoop van uw boot. Wij verkopen qua omzet meer dan 50% aan internationale kopers van schepen en dit percentage stijgt ieder jaar. Wilt u een ex-beroepsschip verkopen, bijvoorbeeld een IJsselaak, Rietaak, Tjalk of Motortjalk, Klipper, Zeilklipper of luxe Motor? Lees dan wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer informatie over schip verkopen

ex beroepsschip kopen

Ex-beroepsschip taxeren

Wilt u de waarde van een Ex- beroepsschip laten bepalen? Doeve Makelaars en Taxateurs heeft tientallen jaren ervaring als scheepstaxateur. Jitse Doeve en Rick Buis zijn beiden EMCI-gecertificeerd Jacht- en Scheepstaxateur. Daarnaast is Jitse Doeve eveneens Register Taxateur VRT pleziervaartuigen, (zeil)charterschepen en voormalige beroepsvaart.

Meer informatie over schip taxeren

logo european maritime    logo vrt

Ex-beroepsschip registreren

Doeve Makelaars en Taxateurs beschikt over de expertise voor het registeren van schepen in het Schepenregister van het Kadaster. Tevens zijn we u graag van dienst bij het overschrijven op naam van een nieuwe eigenaar, ook als het schip naar het buitenland verkocht wordt. Sander Doeve is bovendien een officiële B-Register Makelaar die gerechtigd is werkzaamheden te verrichten in het B-Schepenregister.

Meer informatie over schip registreren

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bij Doeve Makelaars en Taxateurs zit u goed, want duidelijkheid staat voorop!

Recent bekeken

Nog geen schepen bekeken.

Contact

  • Doeve Makelaars en Taxateurs
  • Jachten en Schepen vof
  • Tel. int. +31 (0)10 – 248 98 30
  • Mobiel. int. +31 (0)6 53 20 20 84
  • E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

COM_DMA_COPYRIGHT

logo european maritimelogo nbms     logo hiswalogo vrt