Atico

Jachtwerf Van Vliet, gevestigd in het prachtige Vinkeveen, heeft een rijke geschiedenis in het bouwen van motorkruisers. Hoewel niet meer in productie, zijn de modellen Atico 38, 43 en 48 ware pareltjes uit hun assortiment.

De Atico 38, met haar elegante lijnen en uitstekende vaareigenschappen, bood een perfecte balans tussen comfort en prestatie. Met een ruim interieur en diverse luxe voorzieningen was dit model ideaal voor ontspannen tochten op het water.

De Atico 43, iets groter en met nog meer ruimte, bood een luxueuze ervaring voor eigenaren die op zoek waren naar ultiem comfort. Met de uitstekende afwerking en aandacht voor detail was dit model een favoriet onder watersportliefhebbers.

Het vlaggenschip van Jachtwerf Van Vliet was de Atico 48. Dit indrukwekkende jacht combineerde stijlvol design met ongeëvenaarde luxe. Met de ruime dekken, het royale interieur en de uitstekende prestaties op het water was de Atico 48 een ultiem symbool van vakmanschap en elegantie.

DOEVE Makelaars en Taxateurs is de jachtmakelaar voor door Jachtwerf Van Vliet gebouwde boten. Voor nadere informatie over de verkoop van uw Atico Motorjacht of als u een Atico Motorjacht wenst aan te kopen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Scheepswerf / Jachtwerf
Jachtwerf van Vliet

Types
  • Atico
  • Atico 38
  • Atico 43
  • Atico 48