Bultjer

H. Bültjer Bootswerft is een gerenommeerde jacht- en scheepsbouwer gevestigd in Ditzum, Duitsland. Het bedrijf werd opgericht in 1899 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd als een uiterst vakkundige bouwer van houten schepen. Met meer dan een eeuw ervaring combineert Bültjer traditie met vakmanschap om unieke en hoogwaardige vaartuigen te creëren.

Als een familiebedrijf wordt H. Bültjer Bootswerft momenteel geleid door Jan en Gerjet Bültjer, de vierde generatie van de familie die het bedrijf voortzet. Ze hebben het stokje overgenomen en zetten de erfenis van ambachtelijk vakmanschap van hun voorgangers voort.

Het team van Bültjer Bootswerft beheerst zowel nieuwbouw als onderhoud van houten schepen. Ze hebben een diepgaande kennis van verschillende bouwtechnieken en materialen die nodig zijn om schepen van topkwaliteit te produceren en te onderhouden. Of het nu gaat om klassieke zeiljachten, historische schepen of moderne jachten, Bültjer Bootswerft kan aan diverse wensen en eisen voldoen.

Met oog voor detail en een passie voor hun ambacht, streeft H. Bültjer Bootswerft ernaar om aan de hoogste normen te voldoen. Ze werken nauw samen met klanten om aan hun specifieke behoeften te voldoen en zorgen ervoor dat elk schip dat hun werf verlaat, een weerspiegeling is van uitmuntendheid en vakmanschap.

H. Bültjer Bootswerft blijft zich inzetten voor het behoud van de tradities van de scheepsbouw, terwijl ze ook innovatieve technieken en materialen omarmen om aan de eisen van de moderne tijd te voldoen.

DOEVE Makelaars en Taxateurs is de jachtmakelaar voor door Bültjer gebouwde boten. Voor nadere informatie over de verkoop van uw Bültjer of als u een Bültjer wenst aan te kopen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Scheepswerf / Jachtwerf
H. Bültjer Bootswerft

Types
  • Bultjer
  • Bultjer Spitsgat Motorsailer 16.30
  • Bultjer kottter 15.00