Elling

Elling Shipbuilding BV is een Nederlandse scheepswerf gevestigd in Aalst, gelegen aan de rivier de Maas in de provincie Noord-Brabant. De werf is gespecialiseerd in de bouw van luxe motorjachten en staat bekend om haar innovatieve ontwerpen en hoogwaardige afwerking.

De geschiedenis van Elling Shipbuilding BV gaat terug tot de jaren '70, toen Jachtwerf Neptunus begon met het bouwen van motorjachten in een kleine loods in Aalst. Het bedrijf groeide gestaag en de naam werd veranderd in Neptune en in 2001 is de beroepsvaart tak en de jachtentak van elkaar gescheiden. In 2005 werd een nieuwe en modernere werf gebouwd op een nabijgelegen locatie aan de Maas.

Sindsdien heeft Elling Shipbuilding BV diverse indrukwekkende jachten gebouwd, waaronder de Elling E3, E4, E5, en de E6. De Elling E3 is een 12 meter lang jacht dat bekend staat om haar uitstekende vaareigenschappen en het gebruik van hoogwaardige materialen. Het jacht is ontworpen voor langeafstandsvaren en is voorzien van een ruime en comfortabele accommodatie voor vier personen.

De Elling E4 is een 14 meter lang jacht dat nog meer luxe biedt dan de E3. Het jacht heeft een zeer ruime salon en keuken, evenals een groot zonnedek. De E4 is ontworpen voor mensen die graag langere tijd op het water doorbrengen en is voorzien van alle gemakken en luxe die men zich maar kan wensen.

De Elling E5 is een 17 meter lang jacht dat bekend staat om haar ongeëvenaarde comfort en ruimte. Het jacht biedt plaats aan maximaal acht personen en heeft een groot zonnedek, een jacuzzi en een buitenkeuken. De E5 is ontworpen voor mensen die graag reizen met familie en vrienden en biedt alle luxe en comfort die men zich maar kan wensen.

Tot slot is er de Elling E6, een 20 meter lang jacht dat het summum van luxe en comfort vertegenwoordigt. Het jacht biedt plaats aan maximaal tien personen en heeft een groot zonnedek, een jacuzzi, een buitenkeuken en zelfs een eigen fitnessruimte. De E6 is ontworpen voor mensen die niets anders dan het beste willen en is voorzien van de nieuwste technologie en hoogwaardige afwerking.

De werf van Elling Shipbuilding BV is nog steeds gevestigd op de oorspronkelijke locatie in Aalst, maar heeft inmiddels vele uitbreidingen ondergaan om te voldoen aan de groeiende vraag naar hun luxe motorjachten. Met hun voortdurende focus op innovatie en kwaliteit blijft Elling Shipbuilding BV een belangrijke speler in de Nederlandse jachtbouwindustrie.

DOEVE Makelaars en Taxateurs is de jachtmakelaar voor door Elling Shipbuilding gebouwde boten. Voor nadere informatie over de verkoop van uw Elling of als u een Elling wenst aan te kopen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

 • Elling Shipbuilding BV.
 • Type schip:
  • Type:
  • Type: E3
  • Type: E3 Ultimate
  • Type: E4
  • Type: E4 Ultimate
  • Type: E6
  • Type: E6 Ultimate