Skip to main content

Kustvaarder - Coaster

Kustvaarders, ook wel bekend als coasters, zijn schepen die speciaal ontworpen zijn voor het vervoer van goederen langs kustwateren en over binnenwateren. Deze veelzijdige schepen spelen een cruciale rol in het transport van vracht binnen de nabije kustgebieden en bieden verschillende voordelen ten opzichte van grotere vrachtschepen.

Kustvaarders zijn doorgaans kleiner en hebben een lagere diepgang, waardoor ze geschikt zijn om te navigeren door ondiepe wateren en havens die ontoegankelijk zijn voor grotere schepen. Dit maakt het mogelijk om vracht rechtstreeks naar kleinere havens te brengen, wat de logistiek efficiënter maakt en kosten bespaart voor het overladen van goederen op kleinere boten.

Wat betreft hun mogelijkheden, zijn kustvaarders in staat om verschillende soorten ladingen te vervoeren, waaronder bulkgoederen zoals graan, steenkool en ijzererts, evenals containers, stukgoed en zelfs zware ladingen zoals machines en apparatuur. Ze zijn eventueel uitgerust met de nodige zelflaad- en losfaciliteiten om een breed scala aan goederen te behandelen.  

DOEVE Makelaars en Taxateurs is de Scheepsmakelaar voor coasters (kustvaarders). Voor nadere informatie over de verkoop van uw coaster (kuster) of als u een coaster (kuster) wenst aan te kopen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Contact

  • Doeve Makelaars en Taxateurs
  • Jachten en Schepen vof
  • Tel. int. +31 (0)10 – 248 98 30
  • Mobiel. int. +31 (0)6 53 20 20 84
  • E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

COM_DMA_COPYRIGHT

logo european maritimelogo nbms     logo hiswalogo vrt