Oryx

Gulf Craft is een gerenommeerde jachtwerf die bekend staat om haar indrukwekkende assortiment sportjachten en cruisers. Onder hun vlaggenschipassortiment valt de Gulf Craft Oryx-serie, die een reputatie geniet vanwege luxe, prestaties en vakmanschap. Deze motorjachten zijn ontworpen met aandacht voor detail en bieden een ongeëvenaarde ervaring op het water.

Een van de opmerkelijke motorjachten die door Gulf Craft zijn gebouwd, is de Oryx 379. Met het opvallende design en de krachtige prestaties biedt dit jacht een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Het interieur is prachtig vormgegeven en biedt een luxueuze leefruimte voor gasten aan boord.

Een ander opmerkelijk model is de Oryx 40, die zich onderscheidt door de eigentijdse uitstraling en uitstekende vaareigenschappen. Dit jacht biedt een ruime accommodatie en hoogwaardige voorzieningen, waardoor het de ideale keuze is voor enthousiaste zeilers die op zoek zijn naar comfort en prestaties.

Daarnaast heeft Gulf Craft ook de Oryx 46 en Oryx 50 gelanceerd, die beiden een combinatie bieden van luxe en kracht. Met moderne ontwerpen, geavanceerde technologieën en uitstekende afwerking, voldoen deze jachten aan de verwachtingen van veeleisende watersportliefhebbers.

Kortom, Gulf Craft's Oryx sportjachten en cruisers staan bekend om hun uitmuntendheid en bieden een ongeëvenaarde ervaring op het water. Met hun indrukwekkende assortiment motorjachten heeft Gulf Craft bewezen een van de toonaangevende spelers in de jachtbouwsector te zijn.

DOEVE Makelaars en Taxateurs is de jachtmakelaar voor door Gulf Craft gebouwde boten. Voor nadere informatie over de verkoop van uw Oryx of als u een Oryx wenst aan te kopen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Scheepswerf / Jachtwerf
Gulf Craft

Types
  • Oryx
  • Oryx 379
  • Oryx 42
  • Oryx 36
  • Oryx 40
  • Oryx 46
  • Oryx 50