Picchiotti

Picchiotti uit Viareggio, Italië, is een gerenommeerde scheepswerf die nu een onderdeel is van de Italian Sea Group, een vooraanstaand bedrijf in de luxe jachtindustrie. De oorsprong van Picchiotti gaat terug tot 1575, toen de werf voor het eerst werd opgericht. Sindsdien heeft het een rijke geschiedenis en een sterke reputatie opgebouwd in het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige jachten.

Vandaag de dag blijft Picchiotti uitblinken in vakmanschap en innovatie. De werf staat bekend om haar elegante en op maat gemaakte jachten, die zowel luxe als functionaliteit combineren. De huidige modellen jachten die ze bouwen, vertegenwoordigen de nieuwste technologieën en designconcepten.

Picchiotti staat bekend om haar motorjachten van wereldklasse, die vaak worden geprezen om hun stijlvolle exterieurontwerpen en luxueuze interieurs. Ze hebben een breed scala aan modellen, variërend van sportieve en snelle jachten tot ruime en comfortabele schepen voor langere reizen.

DOEVE Makelaars en Taxateurs is de jachtmakelaar voor door Picchiotti gebouwde jachten. Voor nadere informatie over de verkoop van uw Picchiotti of als u een Picchiotti wenst aan te kopen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Scheepswerf / Jachtwerf
Picchiotti

Types
  • Picchiotti
  • Picchiotti Gentleman’s Yacht 33
  • Picchiotti Gentleman’s Yacht 44
  • Picchiotti Gentleman’s Yacht 55
  • Picchiotti Vitruvius Explorer