Viudes

Viudes begon meer dan 50 jaar geleden in Barcelona onder de naam "Astilleros Viudes", bekend vanwege de bouw van meer dan 100 luxe jachten, waaronder motorjachten voor de Spaanse koninklijke familie, onder de merknaam Viudes.

Viudes kreeg wereldwijde erkenning voor de kwaliteit en expertise die een Spaanse scheepswerf de internationale markt kon bieden.

In 2008 werd Viudes Yachts nieuw leven ingeblazen als een internationaal merk en hervatte het de activiteiten op de oorspronkelijke locatie in de haven van Barcelona. Deze heropleving was bedoeld om het vakmanschap en de ervaring van "Astilleros Viudes" samen te voegen met de hedendaagse ideeën en technologieën van de nieuwe oprichters van Viudes Yachts.

Het hoogtepunt van deze samenwerking kwam tot uiting in de bouw van het vlaggenschip van Viudes, het 45 meter lange jacht genaamd M/Y PRIDE, voltooid en opgeleverd in 2013.

In de afgelopen jaren heeft Viudes Yachts nauw samengewerkt met toonaangevende scheepsbouwers over de hele wereld, zoals Sanlorenzo, Baglietto, Admiral, Cerri of Overmarine, om een breed scala aan volledig aanpasbare jachtbouwprojecten te ontwikkelen. Deze projecten hebben een lengte van 24 tot 62 meter en tonen de toewijding van Viudes Yachts aan uitmuntendheid en innovatie in de bouw van luxe jachten.

DOEVE Makelaars en Taxateurs is de jachtmakelaar voor door Viudes gebouwde boten. Voor nadere informatie over de verkoop van uw Viudes of als u een Viudes wenst aan te kopen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

  • Viudes Yachts
  • Type schip:
    • Type:
    • Type: 80
    • Type: 45m
    • Type: 58