Varend woonschip te koop, verkopen, taxeren of registreren

Doeve Makelaars en Taxateurs is uw ervaren en gecertificeerde scheepsmakelaar voor de aankoop, verkoop, taxatie en registratie van varende woonschepen. We zijn actief sinds 1972 en beschikken over een groot internationaal netwerk waar u gebruik van kunt maken. Bekijk nu ons aanbod van varende woonschepen en lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Bekijk ons aanbod varende woonschepen

In ons actuele aanbod van varende woonschepen kunt u zoeken op recent aangeboden varende woonschepen, prijs, lengte en bouwjaar. Heeft u interesse in een van onze aangeboden woonboten die te koop zijn of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Varend woonschip kopen

Bent u op zoek naar een varend woonschip dat te koop is? Onze website is een marktplaats voor diverse soorten schepen waaronder verscheidene woonboten. Daarnaast zijn we een gecertificeerd scheepsmakelaar die u graag ondersteunt bij de verschillende zaken rondom het aankoopproces van een boot of schip, zoals de onderhandelingen, taxatie, keuring en verzekering en eventuele hypotheek.

Soorten van varende woonschepen die u regelmatig op onze website vindt, zijn onder meer patrouilleschepen, schottelboten, sleepboten, werkschepen, Drijvende werktuigen, directie vaartuigen, Damen, KOF tjalk, Steilsteven, Katwijker, dag passagiers schepen, hotel schepen, vaar/fiets vakantie schepen, charter schepen, Tjalk, Klipper, Schoener, Aak, Kotter, Galjas, Hagenaar, Rietaak, Stevenaak, IJsselaak, Zeilklipper, Motortjalk, Zeiltjalk, Hasselter aak, Bolpraam, Boltjalk, Zeetjalk, Groninger tjalk, Friese Tjalk, Hollandse Tjalk, Paviljoentjalk, Praam, Bolschip, Oostzeetjalk, Skûtsje, tweemast Klipper, Zeeuwse Klipper, Klipperaak, Friese Maatkast, Kraak, Beurtmotor, Beurtvaarder, Westlander, Motorwestlander, Luxe Motor, Wad en Sontvaarder, Spits, motorspits, Amsterdammer, Opduwer, Vlet, Langedijker.

Meer informatie over de aankoop van een boot

Varend woonschip verkopen

Profiteer van onze ervaring en zeer uitgebreid internationale netwerk voor de verkoop van uw varend woonschip. Doeve Makelaars en Taxateurs verkoopt meer dan 50% qua omzet aan kopers in het buitenland en dit percentage stijgt ieder jaar.

Meer informatie over de verkoop van een boot

varend woonschip kopen

Varend woonschip taxeren

We beschikken over gecertificeerde scheepsmakelaars voor de waardebepaling van uw woonboot. Jitse Doeve en Rick Buis zijn beiden EMCI-gecertificeerd Jacht- en Scheepstaxateur. Jitse Doeve is daarnaast eveneens Register Taxateur VRT pleziervaartuigen, (zeil)charterschepen en voormalige beroepsvaart.

Meer informatie over de taxatie van een boot

logo european maritime    logo vrt

Varend woonschip registreren

Doeve Makelaars en Taxateurs is u tevens graag van dienst voor de registratie en overschrijving van uw schip. Ook als uw boot verkocht is aan een koper in het buitenland zijn wij in staat de boot correct over te schrijven. Sander Doeve is eveneens een officiële B-Register Makelaar die gerechtigd is werkzaamheden te verrichten in het B-Schepenregister.

Meer informatie over de registratie van een boot

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bij Doeve Makelaars en Taxateurs zit u goed, want duidelijkheid staat voorop!