Skip to main content

Welkom bij Doeve Makelaars en Taxateurs - dé scheepsmakelaar in Friesland!

Bent u op zoek naar een ervaren scheepsmakelaar in Friesland? Zoek niet verder! Doeve Makelaars en Taxateurs is uw betrouwbare partner voor de aankoop en verkoop van jachten, schepen, varende woonschepen en charterschepen in Friesland en daarbuiten.

Ons team van deskundige makelaars staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Of u nu uw droomschip wilt kopen of uw huidige schip wilt verkopen, wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen bij het sluiten van de perfecte deal.

Wat ons onder andere onderscheidt, naast dat wij beschikken over alle kwalificaties, is onze meer dan 50 jaar ervaring in de Scheepsbemiddeling. Wij kennen de markt als geen ander en volgen daarbij de marktontwikkelingen op de voet. Doeve Jacht- en Scheepsmakelaars heeft talloze aankopen en verkopen van schepen in Friesland begeleid. Of u nu wilt varen over de Friese meren, de kanalen wilt verkennen of u wenst een veel groter vaargebied, wij adviseren en begeleiden u graag.

Meer informatie over schepen verkopen

Doeve Makelaars en Taxateurs begrijpt de unieke behoeften van schippers en weet wat er nodig is om de perfecte match te vinden tussen koper en verkoper. Met ons uitgebreide netwerk en onze diepgaande kennis kunnen wij u helpen bij het realiseren van uw scheepvaartdromen.

Onze diensten omvatten niet alleen de aankoop en verkoop van schepen, maar ook voor taxaties en waardebepalingen kunt u een beroep op ons doen. Als gecertificeerde taxateurs zorgen wij ervoor dat u een eerlijke en nauwkeurige waardering krijgt van uw schip, of u nu wilt kopen, verkopen of een taxatie ten behoeve van de verzekering nodig heeft.

Meer informatie over taxatie van schepen

Kortom, als u op zoek bent naar een scheepsmakelaar in Friesland die betrokken is bij de aankoop en verkoop van jachten, schepen, varende woonschepen en charterschepen, dan bent u bij Doeve Makelaars en Taxateurs aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw scheepvaartavontuur werkelijkheid te maken!

Neem contact op

Recent bekeken

Nog geen schepen bekeken.

Contact

  • Doeve Makelaars en Taxateurs
  • Jachten en Schepen vof
  • Tel. int. +31 (0)10 – 248 98 30
  • Mobiel. int. +31 (0)6 53 20 20 84
  • E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

COM_DMA_COPYRIGHT

logo european maritimelogo nbms     logo hiswalogo vrt