Zeiljacht Te Koop

Zeiljacht te koop, verkopen, taxeren of registreren

Bent u op zoek naar een zeiljacht of zeilboot? Of wilt u juist een zeilschip verkopen? Doeve Makelaars en Taxateurs is graag uw partner voor de aankoop, verkoop, taxatie of registratie van een schip. We zijn ervaren en gecertificeerde jachtmakelaars en scheepsmakelaars met een uitgebreid, internationaal netwerk.

Bekijk ons aanbod zeiljachten

In ons actuele aanbod van zeiljachten kunt u zoeken op recent aangeboden zeilschepen, prijs, lengte en bouwjaar. Heeft u interesse in een van onze aangeboden zeilboten die te koop zijn of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Zeiljacht kopen

Op onze website vindt u een ruim en wisselend aanbod van diverse soorten zeiljachten en zeilschepen. Onze website is een door ons beheerde marktplaats van schepen waar u gebruik van kunt maken. We ondersteunen u graag bij alle facetten rondom het aankoopproces van een zeiljacht. We zijn in staat u professionele ondersteuning te bieden voor onder meer de onderhandelingen, keuring, taxatie en een verzekering.

Merken van zeiljachten die u regelmatig op onze website vindt, zijn onder meer Amel, Bavaria, Pieter Beeldsnijder, Beneteau, Bestevaer, C-Yacht, Colin Archer, Contest, Danish Rose, De Vries Lentsch, Dehler, Dufour, Elan, Gib Sea, Hallberg-Rassy, Jeanneau, Koopmans, Moody, Najad, Nauticat, Noordkaper, Puffin, Swan, Trintella, X-Yachts.

Meer informatie over het kopen van een schip

Zeiljacht verkopen

Profiteer van ons zeer uitgebreide nationale en internationale netwerk voor de verkoop van uw zeiljacht. Wij kunnen uw zeiljacht onder de aandacht brengen bij potentiële kopers over de hele wereld. Doeve Makelaars en Taxateurs behaalt meer dan 50% van de verkoop van schepen aan omzet via kopers in het buitenland en dit percentage stijgt ieder jaar.

Meer informatie over het verkopen van een schip

beroepsschip kopen

Zeiljacht taxeren

We beschikken over gecertificeerde scheepsmakelaars voor de waardebepaling van uw zeilschip. Jitse Doeve en Rick Buis zijn beiden ervaren EMCI-gecertificeerd Jacht- en Scheepstaxateurs. Jitse Doeve is daarnaast tevens Register Taxateur VRT pleziervaartuigen, (zeil)charterschepen en voormalige beroepsvaart.

Meer informatie over de taxatie van een schip

logo european maritime    logo vrt

Zeiljacht registreren

U bent bij Doeve Makelaars en Taxateurs tevens aan het juiste adres voor de registratie en overschrijving van zeiljachten en andere soorten schepen. Ook als een zeiljacht of zeilboot wordt verkocht aan een koper in het buitenland zijn wij in staat de overschrijving te verzorgen. Sander Doeve is een officiële B-Register Makelaar die gerechtigd is werkzaamheden te verrichten in het B-Schepenregister.

Meer informatie over de registratie en overschrijving van een schip

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bij Doeve Makelaars en Taxateurs zit u goed, want duidelijkheid staat voorop!