Beroepsschepen kopen, verkopen, taxeren of registreren

Doeve Makelaars en Taxateurs beschikt over ruime ervaring en een uitgebreid internationaal netwerk voor het kopen en verkopen van beroepsschepen. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een charterschip, patrouilleschip, passagiersschip, vrachtschip eventueel tot woonboot om te bouwen, tanker eventueel tot woonboot om te bouwen of een sleepboot die te koop is? Bekijk nu ons actuele aanbod van beroepsschepen te koop!

Bekijk de beroepsschepen van Doeve Makelaars

In ons aanbod kunt u zoeken op recent aangeboden beroepsschepen, prijs, lengte en bouwjaar. Heeft u interesse in een van onze aangeboden beroepsboten en schepen die te koop zijn of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Beroepsschepen te koop

We ondersteunen u graag bij alle zaken die bij de aankoop van een beroepsschip komen kijken, zoals de keuring, onderhandelingen, registratie en eventueel een verzekering. Doeve Makelaars en Taxateurs beschikt over EMCI-gecertificeerde Jacht- en Scheepstaxateurs. Ook hebben we een zeer ruim internationaal netwerk waarvan u kunt profiteren.

Op onze website vindt u een ruim aanbod van te koop zijnde beroepsschepen en ex-beroepsschepen, zoals patrouilleschepen, (zeegaande) charterschepen, passagiersschepen, sleepboten, hotelboten, motorvrachtschepen, tankers en werkschepen. U bent bij Doeve Makelaars en Taxateurs aan het juiste adres voor zowel zeeschepen als binnenvaartschepen.

Soorten en/of merken van beroepsboten en werkschepen die wij regelmatig in ons aanbod hebben zijn onder meer: patrouilleschepen, schottelboten, sleepboten, werkschepen, Drijvende werktuigen directie vaartuigen, Damen, KOF tjalk, Steilsteven, Katwijker, dag passagiers schepen, hotel schepen, vaar/fiets vakantie schepen, charter schepen, Tjalk, Klipper, Schoener, Aak, Kotter, Galjas, Hagenaar, Rietaak, Stevenaak, IJsselaak, Hasselter aak, Bolpraam, Boltjalk, Zeetjalk, Groninger tjalk, Friese Tjalk, Hollandse Tjalk, Paviljoentjalk, Praam, Bolschip, Oostzeetjalk, Skûtsje, tweemast Klipper, Zeeuwse Klipper, Klipperaak, Friese Maatkast, Kraak, Beurtmotor, Beurtvaarder, Westlander, Motorwestlander, Luxe Motor, Wad en Sontvaarder, Spits, motorspits, Amsterdammer, Opduwer, Vlet, Langedijker.

Meer informatie over het kopen van schepen

Beroepsschepen verkopen

Profiteer van ons internationale netwerk voor de verkoop van uw beroepsschip. Wij verkopen qua omzet voor meer dan 50% aan kopers in het buitenland en dit percentage stijgt elk jaar. Voordat wij u boot inspecteren, informeren wij u over de provisie en in alle gevallen werken we volgens no cure no pay, mits onverkocht in de afgesproken termijn. Doeve Makelaars en Taxateurs is een ervaren en erkende scheepsmakelaar die u graag bijstaat voor de verkoop van uw boot.

Meer informatie over de verkoop van schepen

Charterschip kopen

Hotelschip te koop

Beroepsschepen taxeren

Doeve Makelaars en Taxateurs is reeds sinds 1972 actief als scheepsmakelaar en taxateur. Zowel Jitse Doeve als Rick Buis zijn EMCI-gecertificeerd Jacht- en Scheepstaxateur. Daarnaast is Jitse Doeve eveneens Register Taxateur VRT pleziervaartuigen, (zeil)charterschepen en voormalige beroepsvaart.

Meer informatie over de taxatie van schepen

logo european maritime    logo vrt

Registratie van beroepsschepen

We beschikken over de ervaring en expertise in het registreren van vaartuigen in het Schepenregister van het Kadaster en tevens in het overschrijven op naam (nationaal en internationaal) van (ex-)beroepsschepen.

Meer informatie over schepen registreren

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bij Doeve Makelaars en Taxateurs zit u goed, want duidelijkheid staat voorop!