Motorsailer Te Koop

Motorsailers of motorzeilers te koop, verkopen, taxeren of registeren

Bent u op zoek naar een motorsailer of motorzeiler die te koop staat of wilt u een motorsailer of motorzeiler verkopen? Profiteer van de ruime ervaring en het internationale netwerk van Doeve Makelaars en Taxateurs. We staan u bij bij het kopen, verkopen, taxeren en registreren van motorsailers sinds 1972. Bekijk ons aanbod van motorsailers en lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Bekijk het actuele aanbod Motorsailers

In ons actuele aanbod kunt u zoeken op recent aangeboden motorsailers, prijs, lengte en bouwjaar. Heeft u interesse in een van onze aangeboden motorsailers die te koop zijn of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Motorsailer kopen

Bij Doeve Makelaars en Taxateurs vindt u een ruime collectie van aangeboden motorzeilers, zeiljachten, zeilboten, 50/50-zeilers en vertrekkersschepen. De aankoop van een boot is een complex proces waarbij verschillende zaken en emoties om de hoek komen kijken. Doeve Makelaars en Taxateurs is een gecertificeerde Jachtmakelaar die u kan begeleiden bij onder meer de onderhandelingen, contracten en taxatie bij de aankoop van een motorsailer.

Merken van motorzeilers die wij regelmatig voor verkoop aanbieden zijn onder meer LM, Fisher, Nauticat, Staverse kotter, Colin Archer, North Star, Banjer, Meridian, Beneteau, Jeanneau, Wauquiez, Urker, Sirius, Koopmans, Sparkman & Stephens, De Vries Lentsch, Colvic Watson, Degero, Dartsailer, Halberg Rassy, Danish Rose, Finnsailer, Oostvaarder, Noordkaper, Zwalker, Finsailer, Island Packet, Glacer, Gulfstar, Fjord, Camper & Nicholsons, Southerly, Rogger, Jongert, Elvstrom, Najad, Atlantis, Belliure, Catalina, Contest, Dufour, Moody, Northhavn, Hanse, Hunter en Westerly.

Meer informatie over kopen van een schip

Motorsailer verkopen

Heeft u een motorsailer te koop? Doeve Makelaars en Taxateurs beschikt over een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk waar wij uw boot kunnen aanbieden. Wij behalen meer dan 50% van de omzet van verkochte schepen uit het buitenland en dit percentage stijgt ieder jaar.

Meer informatie over verkopen van een schip

motorsailer kopen

Motorsailer taxeren

Wij beschikken over tientallen jaren ervaring en expertise voor de waardebepaling van motorsailers. Jitse Doeve en Rick Buis zijn beiden EMCI-gecertificeerd Jacht- en Scheepstaxateur. Jitse Doeve is daarnaast tevens Register Taxateur VRT pleziervaartuigen, (zeil)charterschepen en voormalige beroepsvaart.

Meer informatie over taxatie van een schip

logo european maritime    logo vrt

Motorsailer registreren

U bent bij Doeve Makelaars en Taxateurs eveneens aan het juiste adres voor de registratie van schepen in het Schepenregister van het Kadaster. Ook staan we u graag bij bij het overschrijven op naam van een nieuwe scheepseigenaar, ook als het schip naar het buitenland verkocht wordt. Sander Doeve is bovendien een officiële B-Register Makelaar die gerechtigd is werkzaamheden te verrichten in het B-Schepenregister.

Meer informatie over registratie van een schip

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bij Doeve Makelaars en Taxateurs zit u goed, want duidelijkheid staat voorop!