Skip to main content

Laurent Giles

Laurent Giles Naval Architects Ltd is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van motor- en zeiljachten. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis en is opgericht in het Verenigd Koninkrijk in begin van de 20e eeuw. Het bedrijf werd opgericht door de Britse ontwerper Jack Laurent Giles, wiens passie voor botenbouw en zeilen leidde tot de oprichting van zijn eigen bedrijf.

Laurent Giles Naval Architects heeft een indrukwekkende portfolio van ontwerpen opgebouwd, waarbij ze zich onderscheiden door hun esthetiek, functionaliteit en uitstekende prestaties op het water. Enkele opmerkelijke motorjachten die door hen zijn ontworpen, zijn de "Voyager", de "Explorer" en de "Atlantic". Deze jachten combineren luxe en comfort met zeewaardigheid en worden vaak gewaardeerd om hun elegante lijnen en hoogwaardige constructie.

Op het gebied van zeiljachten heeft Laurent Giles Naval Architects ook indrukwekkende ontwerpen gerealiseerd, waaronder de "Vertue", de "Wanderer" en de "Lysander". Deze zeiljachten zijn bekend om hun uitstekende zeileigenschappen en worden gewaardeerd door zeilliefhebbers over de hele wereld.

Met een erfgoed van innovatie en vakmanschap blijft Laurent Giles Naval Architects toonaangevende ontwerpen creëren die de grenzen van de jachtindustrie verleggen en de passie voor het zeilen en varen belichamen.

DOEVE Makelaars en Taxateurs is de jachtmakelaar voor door Laurent Giles Naval Architects ontworpen jachten boten. Voor nadere informatie over de verkoop van uw Laurent Giles of als u een Laurent Giles wenst aan te kopen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Scheepswerf / Jachtwerf
Laurent Giles Naval Architects Ltd

Types
  • Laurent Giles

Contact

  • Doeve Makelaars en Taxateurs
  • Jachten en Schepen vof
  • Tel. int. +31 (0)10 – 248 98 30
  • Mobiel. int. +31 (0)6 53 20 20 84
  • E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2024 - Doeve Makelaars

logo european maritimelogo nbms     logo hiswalogo vrt