Lürssen

De werf Lürssen, gelegen in Bremen-Vegesack, Duitsland, is een toonaangevende scheepsbouwer met een rijke geschiedenis in het produceren van hoogwaardige schepen. Al meer dan 140 jaar staat Lürssen bekend om haar vakmanschap, innovatie en ongeëvenaarde expertise.

Lürssen is gespecialiseerd in de bouw van luxe jachten, marineschepen en commerciële vaartuigen. Ze staan vooral bekend om hun superjachten, die behoren tot de grootste en meest exclusieve ter wereld. Deze jachten bieden een combinatie van luxe, comfort en technische perfectie, en worden op maat gemaakt om aan de specifieke wensen van de klant te voldoen. Met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen streven ze ernaar om de grenzen van de scheepsbouw te verleggen en unieke, op maat gemaakte jachten te creëren.

De geschiedenis van Lürssen gaat terug tot 1870, toen Friedrich Lürssen de werf oprichtte. In de loop der jaren groeide het bedrijf gestaag en verwierf het een uitstekende reputatie op het gebied van scheepsbouw. Tijdens de Eerste en Tweede Wereldoorlog speelde Lürssen een belangrijke rol bij de productie van marineschepen voor de Duitse marine.

Na de oorlog begon Lürssen zich te richten op de bouw van luxe jachten en breidde het zijn activiteiten uit naar de internationale markt. Ze werkten samen met gerenommeerde ontwerpers en scheepsarchitecten om enkele van 's werelds meest opvallende superjachten te creëren. Met name in de afgelopen decennia heeft Lürssen een prominente positie verworven in de wereldwijde superjachtindustrie.

Het succes van Lürssen is te danken aan hun streven naar kwaliteit en innovatie. Ze investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe technologieën en ontwerpen te ontdekken die de prestaties en efficiëntie van hun schepen verbeteren. Door nauw samen te werken met hun klanten en hen te betrekken bij het bouwproces, zorgt Lürssen ervoor dat elk schip aan de hoogste verwachtingen voldoet.

Vandaag de dag blijft Lürssen een prominente speler in de scheepsbouwindustrie, met een uitstekende reputatie voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Hun schepen worden wereldwijd erkend om hun elegantie, technische perfectie en luxueuze voorzieningen. Als een ware pionier op het gebied van superjachtbouw zet Lürssen zich voortdurend in om nieuwe normen te stellen en de verwachtingen van de klant te overtreffen.

DOEVE Makelaars en Taxateurs is de Jachtmakelaar en Scheepsmakelaar voor door Lürssen gebouwde jachten en schepen. Voor meer informatie over de verkoop van uw Lürssen of als u een Lürssen wilt kopen, kunt u contact met ons opnemen.

Scheepswerf / Jachtwerf
Fr. Lürssen Werft GmbH & Co. KG

Types
  • Lürssen