Nautitech

Nautitech Catamarans, gevestigd in het prachtige La Rochelle in Frankrijk, heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als een toonaangevende werf in de bouw van zeilende catamarans. Met een rijke geschiedenis aan vakmanschap en innovatie, heeft Nautitech een scala aan indrukwekkende catamarans ontworpen en gebouwd die de harten van zeilliefhebbers over de hele wereld hebben veroverd.

Een van hun vlaggenschipmodellen is de Nautitech 46 Open, een ruime en luxueuze catamaran met een eigentijds design. Met uitstekende zeileigenschappen en een overvloed aan leefruimte aan boord, biedt deze catamaran een perfecte combinatie van comfort en prestaties.

Een andere opvallende creatie van de werf is de Nautitech 40 Open, een veelzijdige catamaran die perfect is voor zowel ontspannen cruises als avontuurlijke zeiltochten. Met een slim ontwerp en slimme indeling biedt deze catamaran een optimale woonruimte en een fantastisch uitzicht op zee.

Nautitech Catamarans heeft ook de Nautitech 542 ontwikkeld, een luxe catamaran die indruk maakt met haar elegante lijnen en het ruime interieur. Met geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen staat deze catamaran voor de perfecte combinatie van luxe en zeilprestaties.

Met hun compromisloze toewijding aan kwaliteit en innovatie blijft Nautitech Catamarans voorop lopen in de wereld van zeilende catamarans. Hun voortdurende streven naar uitmuntendheid en hun passie voor het bouwen van uitzonderlijke schepen hebben hen een welverdiende reputatie bezorgd in de maritieme industrie.

DOEVE Makelaars en Taxateurs is de jachtmakelaar voor door Nautitech Catamarans gebouwde jachten. Voor nadere informatie over de verkoop van uw Nautitech of als u een Nautitech wenst aan te kopen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Scheepswerf / Jachtwerf
Nautitech Catamarans

Types
  • Nautitech
  • Nautitech 40 Open
  • Nautitech 44 Open
  • Nautitech 46 Open
  • Nautitech 542