Skip to main content

Vrachtschip

Een binnenvaart vrachtschip is is een niet-zeewaardig vaartuig dat een grote diversiteit aan goederen in het ruim vervoeren kan. Veel bulkvervoer bestaat uit erts, steenkool, landbouwproducten zoals graan, kunstmest enz. Het is niet altijd nodig dat met luiken wordt gevaren, omdat sommige producten nat mogen worden. In dat geval levert zonder luiken varen tijdwinst bij het laden en lossen. Zand- en grindschepen worden zelfs volgespoten en hebben geen luiken. Droge lading is echter een begrip uit de Evenredige Vrachtverdeling en heeft formeel niets met nat te maken.

Bij Doeve Makelaars en Taxateurs komt u vooral de wat “kleinere” vrachtschepen tegen die eventueel beroepsmatig te gebruiken zijn maar ook vaak zeer geschikt zijn om te verbouwen tot een prachtige woning op het water.

Een selectie van schepen die daarvoor in aanmerking komen zijn:
Spits
Luxe Motor
Klipper
Tjalk
Kempenaar
Dortmunder
Beunschip

DOEVE Makelaars en Taxateurs is de Scheepsmakelaar voor vrachtschepen. Voor nadere informatie over de verkoop van uw vrachtschip of als u een vrachtschip wenst aan te kopen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Contact

  • Doeve Makelaars en Taxateurs
  • Jachten en Schepen vof
  • Tel. int. +31 (0)10 – 248 98 30
  • Mobiel. int. +31 (0)6 53 20 20 84
  • E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2024 - Doeve Makelaars

logo european maritimelogo nbms     logo hiswalogo vrt