Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten en Schepen is de partij die u professioneel bij de verkoop van uw motorjacht, motorboot, zeiljacht, zeilboot, woonboot, woonschip en varend woonschip van A tot Z zal begeleiden omdat:

  • Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten en Schepen gespecialiseerd is in de verkoop van uw boot, jacht en schip. Dit betekent dat zij de juiste kennis en ervaring heeft om uw motorboot, zeiljacht, varend woonschip of woonboot aan de juiste koper te verkopen.
  • Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten en Schepen een groot netwerk heeft van potentiële kopers. Dit betekent dat zij uw motorjacht, zeilboot, varend woonschip of woonboot sneller kan verkopen dan wanneer u het zelf zou proberen te verkopen.
  • Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten en Schepen u zal begeleiden bij het hele verkooptraject. Dit betekent dat zij u zal helpen bij het voorbereiden van uw boot, jacht of schip voor verkoop, het opstellen van de verkoopdocumenten en het onderhandelen met de koper.
  • Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten en Schepen uw boot, jacht of schip op de juiste manier zal presenteren. Dit betekent dat zij uw boot, jacht of schip op de beste manier zal fotograferen en presenteren in haar verkoopinformatie.
  • Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten en Schepen uw boot, jacht of schip voor de juiste prijs zal verkopen. Dit betekent dat zij de marktwaarde van uw boot, jacht of schip zal bepalen en dat zij ervoor zal zorgen dat u de juiste prijs krijgt voor uw boot, jacht of schip.

Ons huidige aanbod Schip kopen Schip verkopen

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bij Doeve Makelaars en Taxateurs zit u goed, want duidelijkheid staat voorop!