Skip to main content

Vind jouw schip

Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten en Schepen

Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten en Schepen is dé Jachtmakelaar en Scheepsmakelaar als het gaat om bemiddeling, aankoop, verkoop en/of een taxatie van jachten en schepen. Met al meer dan 50 jaar ervaring in de maritieme sector, hebben wij een ongeëvenaarde expertise opgebouwd die ons in staat stelt om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en hun verwachtingen te overtreffen.

Onze diensten als Makelaar en Taxateur

Onze website, www.doevemakelaar.nl, is overzichtelijk en geeft u alle informatie over ons en onze diensten. Uiteraard kunt u op onze website ook een breed scala aan prachtige jachten, boten en schepen vinden die te koop worden aangeboden, inclusief gedetailleerde specificaties met foto's en een video. Of u nu op zoek bent naar een klassieke zeilboot, een luxe motorjacht, een varend woonschip of een voormalig binnenvaartschip, wij hebben voor elk wat wils!

Verkoop van uw motorboot, zeiljacht, Varend Woonschip, ex beroepsschip of beroepsschip

Als u uw schip wilt verkopen, biedt Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten en Schepen u een professionele en betrouwbare verkoopbemiddeling. Wij adverteren uw schip op vele nationale en internationale websites en in diverse watersportbladen alsmede op social media, zodat uw schip goed zichtbaar is onder potentiële kopers. Met kennis van zaken bieden wij u graag de helpende hand. Wij beschikken over alle kwalificaties, vakmanschap en hebben een breed marktinzicht. Wij verkopen uw schip vanaf uw eigen ligplaats zodat u tot aan het moment van verkoop gewoon kan blijven varen of aan boord kan blijven wonen.

Aankoop van uw toekomstige motorboot, zeiljacht, Varend Woonschip, ex beroepsschip of beroepsschip

Voor het betrouwbaar aankopen van uw droom motorboot, zeiljacht, charterschip, passagiersschip of Varend Woonschip bent u bij Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten en Schepen aan het juiste adres (aankoopbegeleiding). Met onze ruime ervaring van meer dan 50 jaar bieden wij u graag de helpende hand. Het maakt daarbij niet uit of een schip via een privé persoon of via een makelaardij wordt aangeboden. Wij begeleiden en adviseren u vanaf het moment van de bezichtiging tot aan de overdracht. Neem uw eigen makelaar mee!

Taxatie van uw motorboot, zeiljacht, Varend Woonschip, ex beroepsschip of beroepsschip

Voor een taxatie van uw jacht, boot of schip, zowel particulier of bedrijfsmatig, ten behoeve van uw verzekering, de Belastingdienst of voor elk ander doel bent u bij Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten en Schepen aan het juiste adres. Wij taxeren onder andere pleziervaartuigen, woonschepen, charterschepen en passagiersschepen. Heeft u een taxatie nodig, wij informeren u graag.

Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten en Schepen begrijpt dat het kopen of verkopen van een jacht, boot of schip een belangrijke beslissing is. Daarom streven wij ernaar om u een betrouwbare en stressvrije aan- of verkoopbegeleiding te bieden, waarbij uw tevredenheid onze hoogste prioriteit is.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw maritieme dromen. Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten en Schepen: uw betrouwbare Makelaar in de wereld van jachten en schepen.

U heeft geen voornaam ingevuld.
U heeft geen achteraam ingevuld.
Vul een geldig e-mailadres in.
Invalid Input
U dient akkoord te gaan met de privacyverklaring.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service.

Contact

  • Doeve Makelaars en Taxateurs
  • Jachten en Schepen vof
  • Tel. int. +31 (0)10 – 248 98 30
  • Mobiel. int. +31 (0)6 53 20 20 84
  • E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2024 - Doeve Makelaars

logo european maritimelogo nbms     logo hiswalogo vrt