Perini Navi

Perini Navi, opgericht door Fabio Perini in 1983 in Viareggio, Italië, is uitgegroeid tot een vooraanstaande jachtwerf in de luxe jachtindustrie. Wat begon als een visie van Perini om zeiljachten te ontwerpen en bouwen met geautomatiseerde zeilsystemen, is uitgegroeid tot een toonaangevende naam in de sector.

Met zijn innovatieve ideeën en technische expertise heeft Fabio Perini een revolutie teweeggebracht in de zeilwereld door het ontwikkelen van het eerste automatische zeilsysteem. Dit systeem maakte het mogelijk om enorme zeiljachten met beperkte bemanning te bedienen. Het succes van deze technologie heeft geleid tot de bouw van vele iconische zeiljachten.

Tegenwoordig maakt Perini Navi, dat onderdeel is van de Italian Sea Group, indrukwekkende jachten die bekend staan om hun uitstekende zeilprestaties en luxueuze interieurs. Hun modellen omvatten de E-volution-reeks, met de 42m en 60m jachten, die een combinatie bieden van comfort, snelheid en duurzaamheid. Daarnaast bieden ze ook de S-Yacht-lijn, met 25m en 47m jachten, dat geavanceerde technologie en een stijlvol ontwerp combineert.

Perini Navi blijft voortdurend innoveren en zeiljachten van wereldklasse bouwen die de verwachtingen van hun klanten overtreffen.

DOEVE Makelaars en Taxateurs is de jachtmakelaar voor door Perini Navi gebouwde zeiljachten. Voor nadere informatie over de verkoop van uw Perini Navi of als u een Perini Navi wenst aan te kopen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Scheepswerf / Jachtwerf
Perini Navi

Types
  • Perini Navi